Northcrypto arvostelu ja kokemuksia


Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kryptohuone voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Oletko kiinnostunut kauppapaikasta nimeltä Northcrypto? Saavuit oikeaan paikkaan, sillä tämä artikkeli on Northcrypto arvostelu! Kerromme myös omia Northcrypto kokemuksia ja saat ohjeita palvelun käytöstä. Lue tämä artikkeli ennen tilin avaamista.

Northcrypto arvostelu

Northcrypto on suomalainen kryptovaluuttojen osto-, myynti- ja säilytyspalvelu. Yhtiö on perustettu vuonna 2018. Yhtiön keulahahmona toimii Ville Runola, joka on Northcrypton toimitusjohtaja sekä yksi perustajajäsenistä.

Palvelu avattiin virallisesti maaliskuussa 2019. Northcrypton suosio on kasvanut nopeasti suomalaisten käyttäjien keskuudessa. Sillä on erittäin hyvä maine luotettavana ja helppokäyttöisenä toimijana. Northcrypto on myös Finanssivalvonnan hyväksymä palvelu.

Onko sinulla Northcrypto kokemuksia? Kommentoi artikkelin alle ja kerro mitä mieltä olet palvelusta!

Northcrypto rekisteröinti

Northcrypto rekisteröinti on täysin ilmainen. Mitään vuosi- tai kuukausimaksuja ei myöskään peritä. Tilin avaaminen kestää vain pari minuuttia! Aloita tästä:

Northcrypto rekisteröinti

Ensimmäisessä vaiheessa syötetään omat henkilötiedot. Käytä voimassa olevaa sähköpostiosoitetta, sillä tarvitset sitä tilin varmentamiseen. Northcryptolle on nykyisin mahdollista avata myös yritystili sitä kaipaaville.

Toisessa vaiheessa henkilöllisyys varmennettaan pankkitunnuksien avulla. Tämä on standardi toimenpide kaikissa palveluissa, joissa suoritetaan pankkisiirtoja. Toimenpide tehdään vain kerran.

Northcrypto talletus

Northcrypto talletus tapahtuu helposti ja nopeasti. Voit siirtää palveluun euroja tavallisella pankkisiirrolla tai välittömällä.

Kirjaudu palveluun sisään ja valitse päävalikosta Oma tili. Näet tältä sivulta tilisi saldot euroissa ja eri kryptovaluutoissa. Klikkaa vihreää [+]-nappia Euro-rivillä suorittaaksesi talletuksen.

northcrypto talletus

Käytössä on kaksi eri talletustapaa euroille: välitön talletus tai tilisiirto. Välitön talletus siirtää varat tilillesi välittömästi, mutta minimitalletus on 100 euroa, eikä tämä talletusmuoto toimi vielä kaikilla pankeilla.

Tilisiirto on tavallinen pankkisiirto. Se näkyy usein joko samana pankkipäivänä, mutta viimeistään seuraavana, hieman siirron ajankohdasta riippuen. Molemmat talletukset ovat kuluttomia.

Voit myös tehdä Northcrypto talletuksen käytössä olevilla kryptovaluutoilla. Myös kryptovaluuttatalletukset ovat kuluttomia.

Northcrypto osto ja myynti

Northcrypto osto ja myynti on toteutettu todella yksinkertaisella tavalla. Klikkaa päävalikosta Osta & Myy, niin ruudullesi avautuu selkeä lomake.

northcrypto osto

Tältä sivulta suoritetaan sekä osto- että myyntitoimenpiteet. Voit ostaa seuraavia kryptovaluuttoja: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) sekä Litecoin (LTC).

Northcrypto osto ja myynti toimii kaikilla palvelun valuutoilla. Yleisin toimenpide on ostaa bitcoineja euroilla. Voit myös tallettaa tilillesi ethereumia ja vaihtaa ne sitten litecoineiksi. Kaikkia valuuttoja voi ostaa ja myydä keskenään.

Northcrypto kulut

Northcrypton kulut on helppo ymmärtää: palvelu velottaa kiinteän yhden (1) prosentin kulun jokaisesta kaupasta. Palvelun kulutaso on selkeästi verrokkeja matalampi.

Kulut voivat muuttua suuntaan tai toiseen ajan myötä. Yhden prosentin kulut ovat voimassa artikkelin kirjoitushetkellä. Klikkaa sivun alareunassa olevasta valikosta Kulut, niin löydät ajan tasalla olevan hinnaston.

Northcrypto ei velota kuluja talletuksista euroilla eikä kryptovaluutoilla. Kotiutuksissa on käytössä seuraavat kulut käytetyn valuutan mukaan: 1 EUR, 0,0005 BTC, 0,001 LTC, 0,01 ETH.

Northcrypto nosto

Moni sijoittaja haluaa säilyttää kryptovaluuttoja omassa lompakossaan. Tämä on suositeltavaa kokeneille käyttäjille. Aloittelija voi hyvin säilyttää kryptovaluutat oston jälkeen myös Northcryptossa.

Jos Northcrypto nosto kiinnostaa joko euroissa tai kryptovaluutoissa, niin klikkaa itsesi jälleen Oma tili -sivulle.

northcrypto nosto

Valitse punainen [-] painike haluamasi valuutan kohdalta. Huomaa, että eurojen nosto onnistuu vain sille pankkitilille, josta teit talletuksen. Kryptovaluuttoja voi sen sijaan nostaa mihin tahansa osoitteeseen.

Northcrypto kokemuksia

Kryptohuoneen tiimille on kertynyt jo varsin mukavasti Northcrypto kokemuksia. Palvelu on ollut toiminnassa jo yli kaksi vuotta, ja sille on kertynyt hyvä maine suomalaisten kryptosijoittajien keskuudessa. Meillä ei ole myöskään valittamista Northcrypton käytössä.

Hyvänä puolena voidaan ehdottomasti mainita helppokäyttöisyys sekä kotimaisuus. Northcrypton käyttöliittymä on niin simppeli kuin olla ja voi. Jos osaat käyttää verkkopankkia, ostaa kyllä toimia Northcrypto-palvelussa ilman ongelmia.

Kotimaisuus on iso plussa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Saat tukea aina nopeasti suomen kielellä.

Northcryptolta löytyy myös kätevä mobiiliappi. Sen avulla on mukava seurailla kursseja ja oman portfolion kehittymistä. Appi löytyy sekä App-storesta että Android-versiona.

northcrypto appi

Ainoa suurempi puute on tarjonnan laajuus. Northcrypto riittää hyvin aloittelevalle sijoittajalle, mutta moni haluaa sijoittaa myös useampiin altcoineihin. Voit hyvin ostaa bitcoineja euroilla Northcryptolta ja siirtää ne sitten Binanceen, josta bitcoinit voi helposti vaihtaa satoihin erilaisiin vaihtoehtovaluuttoihin.

Northcrypto huijaus

Northcrypto huijaus on hakusana, jota osa aloittelevista käyttäjistä voi hakea Googlesta. Tämä on täysin ymmärrettävää, sillä kryptovaluuttojen maailma on täynnä myös erilaisia huijauksia. Northcrypton suhteen ei ole kuitenkaan mitään huolta.

Suomalaiset toimijat ovat lähtökohtaisesti markkinoiden luotettavimpia. Northcrypto on rekisteröity Suomen Finanssivalvontaan. Se tarkoittaa, että yhtiön prosessit, varallisuus ja avainhenkilöt on tutkittu huolellisesti regulaattorin toimesta.

Asiakasvarat on suojattu asianmukaisesti, ja avainhenkilöt täyttävät myös luotettavuuskriteerit. Suomalaiset voivat avata tilin ilman pelkoa varojen menetyksestä.

Avaa Northcrypto-tili

Northcrypto on myös toiminut asiallisesti ja luotettavasti koko palvelun olemassaolon ajan. Sillä on hyvä maine sosiaalisessa mediassa, jossa toimitusjohtaja Ville Runola on esiintynyt myös aktiivisesti. Kryptohuoneella on myös erittäin hyvä kuva palvelusta.

Northcrypto vs Coinmotion

Suomessa on Northcrypton lisäksi myös toinen tunnettu kryptovaluuttojen kauppapaikka, Coinmotion. Kyseessä on Suomen vanhin toimija ja yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppapaikoista. Moni pohtiikin kysymystä Northcrypto vs Coinmotion – kumman valitsen?

Lyhyt vastaus on tämä: Coinmotion on ominaisuuksiltaan ja tarjonnaltaan laajempi, mutta selvästi kalliimpi. Northcrypto on simppelimpi ja tarjonnaltaan kapeampi, mutta kaupantekohetkellä selvästi edullisempi.

Jos kulut ovat sinulle merkittävä asia, valitset Northcrypton. Jos kaipaat hieman laajempia ominaisuuksia, kannattaa tsekata myös Coinmotion.

Coinmotionissa voit ostaa myös suosittua Ripplen XRP:tä sekä Stellar Lumensia. Kaupanteossa on käytössä myös rajahintaiset toimeksiannot. Kulut ovat sitten selvästi korkeammat lähtien liikkeelle kahden prosentin tasolta.

Molemmat palvelut ovat Finanssivalvonnan hyväksymiä ja säätelemiä. Suomalaiset kauppapaikat ovat lähtökohtaisesti erittäin luotettavia. Molemmilta löytyy myös mobiiliappi ja tietysti suomenkielinen asiakaspalvelu sekä käyttöliittymä.

Northcrypto verotus

Northcrypto verotus on asia, joka kaikkien käyttäjien on syytä selvittää. Mistä on siis kyse?

Suomessa on voimassa laki koskien virtuaalivaluuttojen eli kryptovaluuttojen verotusta. Laki määrää, että mahdolliset myyntivoitot on raportoitava joka vuosi verottajalle. Tämä koskee ostoja sekä suomalaisissa sekä ulkomaisissa kauppapaikoissa.

Verohallinnon ohje löytyy tästä linkistä. Käy informaatio läpi huolella, jos et ole siihen aiemmin perehtynyt.

Pari tärkeää pointtia: jokainen kauppa on verotettava tapahtuma, oli kyse sitten kryptovaluuttojen vaihdosta toiseen kryptovaluuttaan (esim. LTC -> ETH tai BTC -> LTC) tai kryptovaluutan myynti euroiksi (esim. BTC -> EUR).

Northcrypto ei lähetä verottajalle tietoja kaupoistasi automaattisesti, eli sinun on itse pidettävä kirjaa kaupoistasi ja ilmoitettava mahdolliset myyntivoitot. Voit käyttää esim. suomalaisten suosimaa Koinly-palvelua.

Northcrypto arvostelu – yhteenveto 

Northcrypto on helppokäyttöinen ja turvallinen palvelu aloittelevalle sijoittajalle. Suomenkielinen käyttöliittymä ja asiakaspalvelu varmistavat sen, että navigointi ja ongelmatilanteiden käsittely hoituu helposti.

Kryptohuone suosittelee tutustumaan Northcryptoon! Tilin avaaminen ei maksa mitään. Palvelussa ei ole myöskään kuukausi- tai vuosimaksuja. Tutustu itse ja kokeile! Mobiililaitteiden ystäville löytyy myös erillinen appi.

Rekisteröidy Northcryptolle

Oletko jo kokeillut palvelua? Onko sinulla Northcrypto kokemuksia? Kommentoi alle ja kerro mitä mieltä sinä olit palvelusta!

Northcrypto

8.1

Luotettavuus

10.0/10

Helppokäyttöisyys

9.5/10

Tarjonnan laajuus

4.5/10

Mobiiliappi

8.5/10

Pros

  • Finanssivalvonnan hyväksymä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • Todella helppokäyttöinen
  • Kulutaso vrt. kilpailijoihin
  • Toimiva mobiiliappi

Cons

  • Kryptovaluuttojen tarjonta
  • Toiminnoiltaan rajallinen
Kryptohuone ei anna sijoitusvinkkejä eikä suosittele ostamaan mitään kryptovaluuttaa. On suositeltavaa tutustua tarkasti projekteihin aina ennen sijoituspäätöstä ja ottaa itse täysi vastuu sijoituspäätöksestään. Kryptovaluutat sisältävät suuren riskin koko sijoituksen menettämisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.